Philosophy

Vision
Manado Independent School envisions to become a leading Christian institution locally and globally accepted in providing role model students in academic excellence and God-like character.

Mission
To prepare young citizens in their comprehensive mental, physical, social, emotional, and spiritual development based on a locally and globally accepted standard.

Goal
To assist students in attaining the highest standards of education, religious and moral values, and emotional strength.

================================================================================>>>>>>>>>>>>

Visi
Manado Independent School memiliki visi untuk menjadi institusi Kristen terkemuka yang diterima secara local dan global dalam menyediakan siswa-siswi teladan yang unggul secara akademis dan dalam karakter Ilahi.

Misi
Untuk menyiapkan orang-orang muda dalam perkembangan mental, fisik, social, emosi, dan rohani secara komprehensif berdasarkan standard yang diterima secara lokal dan global.

Tujuan
Untuk membantu para siswa dalam mencapai standard tertinggi dalam pendidikan, keagamaan dan nilai-nilai moral, serta kekuatan emosi.